Senastesenaste nytt...
vill du ha ett litet mail så fort det händer något kul med Ola och hans karriär?
Skicka ett mail till info@kimrin.com så fixar vi in dig på mailinglistan!2006-03-26– Kimrin.com tillbaka – lite grann...
Okej, vi skäms. Lite. Eller ganska så mycket, men vi har faktiskt inte haft någon möjlighet att styra upp en ny sajt trots att vi verkligen – av uppenbara skäl – verkligen velat få upp en sådan.
   Vi har nämligen haft lite annat för oss, och även om Ola, och därmed kimrin.com, ligger väldigt högt – antagligen högst – på vår personliga prioriteringslista så finns det, som de flesta väl är smärtsamt medvetna om – en bitter verklighet som gör att man måste kompromissa lite här och lite där. Hyror måste betalas, jobb måste fixas, liv måste levas (mer eller mindre i alla fall) och man är ständigt ett offer för en rad omständigheter. Nämnda faktorer – samt en rad andra onämnda – har gjort att kimrin.com inte har uppdaterats sedan typ augusti.
   Och sedan dess har det som de flesta vet hänt en hel del; Han fick inte jobbet i Nashville, han har varit hemma i Sverige, åkt till Tampa i USA, blivit kicker i NFL-laget Rhein Fire och – sist men inte minst – skrivit kontrakt med Miami Dolphins. Bland annat.
   Med Fire har han hittills spelat två matcher; förra veckan vann Fire debutmatchen mot Olas gamla lag Frankfurt Galaxy och igår vann de matchen mot Berlin Thunder (Ola satte 3 av 3 fieldgoal samt 1 av 1 extrapoäng) med 22–0.
   Rheins Fire är det enda laget som vunnit båda sina matcher och ligger således högst i tabellen.

   Det var det roliga, nu till tråkiga: Detta är ungefär allt vi vet. Vi kan således inte rapportera mer. Och eftersom gästboken är nere (vi jobbar på det med...) kan vi inte ens få små uppdateringar direkt från Ola via den.

   Men vi kommer givetvis försöka få till en lite större uppdatering inom en inte alltför avlägsen framtid, förhoppningsvis med en massa svar på alla frågor man nu ställer sig (vill ni veta något särskilt så skicka ett mail med er fråga så försöker vi få honom att svara på den såklart!).
   
Hoppas ni inte är allt för besvikna på oss – vi gör trots allt så gott vi kan.

   Så tills vidare: Heja Ola!

En liten bonuslänk kan vi förstås bjuda på: www.miamidolphins.com